De Zweverige Winkel
Unieke spirituele kadowinkel

Workshops

Je kan in De Zweverige Winkel aan meerdere soorten workshops, cursussen en trainingen deelnemen

Hieronder vind je alle workshops op een rij.

 

Aromatherapie

 

Wil je graag meer weten over etherische oliën en de toepassingen daarvan? Geloof je mij als ik zeg dat ik met de oliën kook? Of dat ik ze (deels) gebruik om mijn medicijnkastje te vervangen?

Ik organiseer regelmatig presentaties of workshops over en met de etherische oliën van doTerra. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan op bij Agenda of op www.facebook.com/dezweverigewinkel voor de eerstvolgende data. Je kan ook even binnen lopen in de winkel voor meer informatie of om alvast te ruiken.

Wil je graag de etherische olie gaan gebruiken in je eigen praktijk of wil je de olie gaan verkopen? Neem dan gerust contact met mij op zodat ik al je vragen kan beantwoorden.

Familieopstellingen

Ervaar zelf de helende werking van familieopstellingen.

Je komt drie avonden samen met een vaste groep waarin jij jouw vraag mag opstellen en representant mag zijn. Een intensieve ervaring waarmee je een grote verandering in jouw leven creëert.

Familieopstellingen is een methode die, zonder veel woorden, ons laat zien welke plek we in ons huidige gezin of onze familie van herkomst innemen. Opstellingen helpen om tot dan toe verborgen of half bewuste verbanden te zien, én wat mogelijke wegen zijn om ons, liefdevol, los te maken uit verstrikkingen.

Opstellingen zijn ook een manier van naar de wereld en het leven kijken: zonder oordeel, zonder dat het een beter is dan het ander. Met name dit aspect wordt door veel deelnemers als prettig en bevrijdend ervaren.

 

Onderstaande workshops staan momenteel niet op de agenda. Zij kunnen wel bij minimaal 4 deelnemers ingepland worden.

--------

Knuffelstenen maken

Van een doodgewone kiezel naar een heerlijk zachte knuffelsteen. Dat ga jij zelf maken van zacht Merinowol in de meest prachtige kleuren. Door de techniek natvilten toe te passen maak je een knuffelsteen voor jezelf of om iemand kado te doen. Als je nog tijd over hebt, maak je er gewoon nog een. Je kan de steen opwarmen in de magnetron voor ongeveer 1 á 2 minuten waardoor hij lekker warm wordt en bijvoorbeeld als zakwarmer of kruikje te gebruiken is. Door er een druppel etherische olie op te doen, gaat hij ook nog heerlijk ruiken. Wat wil je nog meer?

--------

 

 

Dromenvanger maken 

Een dromenvanger is gemaakt om 'slechte' dromen te vangen en de fijne dromen door te laten. De volgende ochtend lossen de nare dromen op in de zon. Volgens traditie van de Ojibweg indianen, waar dit gebruik is ontstaan, moet je de dromenvanger zelf maken. Dit is je kans :)

Je maakt een dromenvanger van takken, gekleurde en natuurlijke veren, glas hout en edelsteenkralen.