De Zweverige Winkel

Unieke spirituele kadowinkel

Workshops

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe workshops en data, check dat regelmatig de facebookpagina of geef een like, dan gaat dit geheel automatisch.

Knuffelstenen maken

Van een doodgewone kiezel naar een heerlijk zachte knuffelsteen. Dat ga jij zelf maken van zacht Merinowol in de meest prachtige kleuren. Door de techniek natvilten toe te passen maak je een knuffelsteen voor jezelf of om iemand kado te doen. Als je nog tijd over hebt, maak je er gewoon nog een. Je kan de steen opwarmen in de magnetron voor ongeveer 1 á 2 minuten waardoor hij lekker warm wordt en bijvoorbeeld als zakwarmer of kruikje te gebruiken is. Door er een druppel etherische olie op te doen, gaat hij ook nog heerlijk ruiken. Wat wil je nog meer?

Dromenvanger maken 

Een dromenvanger is gemaakt om 'slechte' dromen te vangen en de fijne dromen door te laten. De volgende ochtend lossen de nare dromen op in de zon. Volgens traditie van de Ojibweg indianen, waar dit gebruik is ontstaan, moet je de dromenvanger zelf maken. Dit is je kans :)

Je maakt een dromenvanger van takken, gekleurde en natuurlijke veren, glas hout en edelsteenkralen.

 

 

 Aromatherapie

Wil je graag meer weten over etherische oliën en de toepassingen daarvan? Geloof je mij als ik zeg dat ik met de oliën kook? Of dat ik ze (deels) gebruik om mijn medicijnkastje te vervangen?

Ik organiseer regelmatig presentaties of workshops over en met de etherische oliën van doTerra. Ben je nieuwsgierig? Kijk dan op bij Agenda of op www.facebook.com/dezweverigewinkel voor de eerstvolgende data. Je kan ook even binnen lopen in de winkel voor meer informatie of om alvast te ruiken.

Wil je graag de etherische olie gaan gebruiken in je eigen praktijk of wil je de olie gaan verkopen? Neem dan gerust contact met mij op zodat ik al je vragen kan beantwoorden.

Anders kijken naar je kind

Anders kijken naar je kind is een workshop waarin je met je ogen dicht kijkt naar je kind.

Tijdens een geleide meditatie maak je op een voor jou waarschijnlijk hele nieuwe manier contact met jouw kind.

Je komt dichter bij jezelf en daardoor dichter bij je kind en misschien ben je wel verbaasd over de informatie die je krijgt.

De workshop kan een transformerende werking hebben op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en sluit altijd aan bij dat wat op het moment in jouw allerhoogte belang is én in dat van jouw kind.

Familieopstellingen

Ervaar zelf de helende werking van familieopstellingen en kom leren hoe jij zelf opstellingenwerk kan toepassen in je leven.

Familieopstellingen is een methode die, zonder veel woorden, ons laat zien welke plek we in ons huidige gezin of onze familie van herkomst innemen. Opstellingen helpen om tot dan toe verborgen of half bewuste verbanden te zien, én wat mogelijke wegen zijn om ons, liefdevol, los te maken uit verstrikkingen.

Opstellingen zijn ook een manier van naar de wereld en het leven kijken: zonder oordeel, zonder dat het een beter is dan het ander. Met name dit aspect wordt door veel deelnemers als prettig en bevrijdend ervaren.

Ik organiseer avonden waarbij we enkele familieopstellingen doen. Kijk bij de agenda of houdt onze Facebook pagina in de gaten, daarop worden nieuwe data gepost.