De Zweverige Winkel
Unieke spirituele kadowinkel

MaanDetox met DoTerra

 

Ik ben Mariëlle Schenk, een gepassioneerde vrouw met zin in het leven en nog heel wat dingen op mijn ‘bucketlist’. Daarom is een gezonde levensstijl voor mij ook heel belangrijk. Ik wil kunnen genieten van mijn man, mijn kinderen, mijn familie en vrienden. Ik wil nog heel veel betekenen voor anderen, een impact maken op iemands leven, een positieve kijk op het leven meegeven en vooral wil ik jou leren om lief te zijn voor jezelf.

 

Mijn passie voor puur, eerlijk, natuurlijk en gezond is denk ik al ontstaan voordat ik bestond. Het zit zo diep geworteld dat het me raakt tot diep in elke cel van mijn lichaam

Deze passie heeft mij gebracht bij de etherische oliën van DoTerra. Iedere keer weer ervaar ik de wonderlijke werking van de natuur, pure magie in een flesje.

De oeroude heks in mij wordt hier ook heel erg blij van ;) Dit zelfde heksje leeft ook met de energie van de maan. Ik pas mijn agenda aan, aan de standen van de maan, omdat ik merk dat ik op deze manier met de flow van het leven mee stroom. Dit voelt het meest natuurlijk en kost mij minder energie. Een logisch gevolg is het combineren van deze passies en levenswijzen. Voor mij niet meer dan normaal.

Hieronder lees je over de Maandetox pakketten waarmee je kan registreren. Op tijd registreren is belangrijk om jouw pakket in huis te hebben vóór nieuwe maan en zodat je alvast kan gaan voorbereiden. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk :)

Liefs Mariëlle Schenk

 

 

Pakket 1

Dit is een compleet pakket om de detox te ondersteunen.

Naast het detoxpakket ontvang je ook een samenstelling in capsules, die een goede nachtrust ondersteunt, en de pepermunt olie die je kan inzetten bij diverse ontwenningsverschijnselen zoals hoofdpijn, misselijkheid en als oppepper bij vermoeidheid en minder concentratie.

 

Inhoud:

 • Detoxpakket Cleanse&Restore

 1. LLV supplementen pakket
 2. Lemon etherische olie
 3. GX Assist reiniger
 4. PB Assist probiotica
 5. TerraZyme
 6. Zendocrine softgels
 7. Welkom infopakket

  Kosten 349,84
  (289,84 wordt na registratie automatisch afgeschreven ivm aanschaf detoxpakket, 60,- maak je over op rekening NL76INGB0007432732 tnv De Zweverige Winkel)
   Pakket 2

  Dit pakket is zonder de Serenity slaapcapsules en de Pepermunt. Verder geniet je van dezelfde voordelen.

   

  Inhoud:

  • Detoxpakket Cleanse&Restore

  1. LLV supplementen pakket

  2. Lemon etherische olie

  3. GX Assist reiniger

  4. PB Assist probiotica

  5. TerraZyme

  6. Zendocrine softgels

  7. Welkom infopakket

  • Smart&Sassy etherische olie (metabolische samenstelling)

  • E-boek Maandetox met DoTerra

  • Begeleiding voor, tijdens en na de maandetox via besloten FB groep

  • Recepten in besloten FB groep

  • Je detox proces kan je delen met andere deelnemers

  • 4 motivatie filmpjes met info over de maanenergie en de detoxfase

  • Visualisatie

  • Mogelijkheid tot aansluiten bij een zoomcall rond volle maan

  • Kosten 304,16

  • (244,16 wordt na registratie automatisch afgeschreven ivm aanschaf detoxpakket, 60,- maak je over op rekening NL76INGB0007432732 tnv De Zweverige Winkel)

   

  Mocht je graag willen meedoen, maar zit er geen passend pakket bij, neem dan contact met mij op. We gaan dan een persoonlijk passend pakket voor je samenstellen.

  *Heb je al een DoTerra account? Dan worden alleen de begeleidingskosten in rekening gebracht.